Hayallerine akülü sandalye ile kavuştu.

Türkiye 29.04.2026 - 16:04, Güncelleme: 29.04.2026 - 16:04
 

Hayallerine akülü sandalye ile kavuştu.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde, eklem romatizması nedeniyle 10 yıldır yatağa bağımlı bir yaşam süren 40 yaşındaki Bünyamin Güleç, hayallerine akülü sandalye ile kavuştu.

Tepecik Mahallesi’nde ikamet eden Güleç’e, Seydişehir Ümit Çocukları Derneği tarafından hediye edilen akülü sandalye, genç adamın dış dünya ile arasındaki engelleri kaldırdı. Dernek Başkanı Münevver Yalçınkaya, teslimat sırasında yaptığı açıklamada, ilçedeki ihtiyaç sahibi engelli bireylerin her zaman yanında olduklarını belirtti. Yalçınkaya, "Bir kardeşimizi daha gün yüzüne çıkarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Artık kendi ihtiyaçlarını görebilecek, sokaklarda gezebilecek," diyerek dayanışma mesajı verdi. "Artık Sosyal Hayatta Ben de Varım" Duygularını ifade eden Bünyamin Güleç ise zorlu sürecin ardından gelen bu desteğin kendisi için bir dönüm noktası olduğunu vurguladı. Güleç, "Bu destek sayesinde artık sosyal hayata dahil olacağım. Başta dernek başkanımız ve yönetimimiz olmak üzere, mahalle muhtarımıza ve beni bir an bile yalnız bırakmayan aileme teşekkür ediyorum," dedi.
Konya’nın Seydişehir ilçesinde, eklem romatizması nedeniyle 10 yıldır yatağa bağımlı bir yaşam süren 40 yaşındaki Bünyamin Güleç, hayallerine akülü sandalye ile kavuştu.


Tepecik Mahallesi’nde ikamet eden Güleç’e, Seydişehir Ümit Çocukları Derneği tarafından hediye edilen akülü sandalye, genç adamın dış dünya ile arasındaki engelleri kaldırdı.
Dernek Başkanı Münevver Yalçınkaya, teslimat sırasında yaptığı açıklamada, ilçedeki ihtiyaç sahibi engelli bireylerin her zaman yanında olduklarını belirtti. Yalçınkaya, "Bir kardeşimizi daha gün yüzüne çıkarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Artık kendi ihtiyaçlarını görebilecek, sokaklarda gezebilecek," diyerek dayanışma mesajı verdi.
"Artık Sosyal Hayatta Ben de Varım"
Duygularını ifade eden Bünyamin Güleç ise zorlu sürecin ardından gelen bu desteğin kendisi için bir dönüm noktası olduğunu vurguladı. Güleç, "Bu destek sayesinde artık sosyal hayata dahil olacağım. Başta dernek başkanımız ve yönetimimiz olmak üzere, mahalle muhtarımıza ve beni bir an bile yalnız bırakmayan aileme teşekkür ediyorum," dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.