NAMIK KEMAL ZEYBEK VE VEDAT ÇINAROĞLU İLÇEMİZE GELİYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.03.2017 - 02:40, Güncelleme: 29.03.2017 - 02:40
 

NAMIK KEMAL ZEYBEK VE VEDAT ÇINAROĞLU İLÇEMİZE GELİYOR

Eski bakanlardan Namık Kemal Zeybek ve Milletvekili Vedat Çınaroğlu ?Günümüzde Türk Milliyetçiliği Ve Olaylara Milliyetçi Bakış? konferansı için Seydişehir?e geliyor.

Gün sazak’ın Gümrük ve Tekel Bakanlığı döneminde Müsteşarlık yapmış eski Milletvekili ve Kültür Bakanlığı, Ahmet Yesevi Üniversitesi Yardım Vakfı başkanlığı görevlerini yürütmekte olan Namık Kemal Zeybek ve emekli Binbaşı 21.dönem MHP Samsun Milletvekili Vedat Çınaroğlu Halk eğitim salonunda 31.03.2017 Cuma günü saat 20.30’da konferans vereceği öğrenildi. “Günümüzde Türk Milliyetçiliği Ve Olaylara Milliyetçi Bakış” konferansına tüm ilçe halkının davetli olduğu bildirildi.
Eski bakanlardan Namık Kemal Zeybek ve Milletvekili Vedat Çınaroğlu ?Günümüzde Türk Milliyetçiliği Ve Olaylara Milliyetçi Bakış? konferansı için Seydişehir?e geliyor.

Gün sazak’ın Gümrük ve Tekel Bakanlığı döneminde Müsteşarlık yapmış eski Milletvekili ve Kültür Bakanlığı, Ahmet Yesevi Üniversitesi Yardım Vakfı başkanlığı görevlerini yürütmekte olan Namık Kemal Zeybek ve emekli Binbaşı 21.dönem MHP Samsun Milletvekili Vedat Çınaroğlu Halk eğitim salonunda 31.03.2017 Cuma günü saat 20.30’da konferans vereceği öğrenildi.

“Günümüzde Türk Milliyetçiliği Ve Olaylara Milliyetçi Bakış” konferansına tüm ilçe halkının davetli olduğu bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.