PERŞEMBE GÜNLERİ HIRSIZLARA DİKKAT
PERŞEMBE GÜNLERİ HIRSIZLARA DİKKAT
Özellikle pazarın kurulduğu Perşembe günleri, ilçemize dışarıdan gelen hırsızlar boş durmuyor.
Özellikle pazarın kurulduğu Perşembe günleri, ilçemize dışarıdan gelen hırsızlar boş durmuyor.
Seydişehir Emniyet ekipleri Seydişehir merkezde hırsızlık ve uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayarak amansız bir şekilde mücadele etmeye devam ediyor.
Son olarak bugün gündüz saatlerinde Seydişehir Antalya yolunda bulunan Gözde Balıkçılık’ı soymak isteyen üç kişi işyeri sahibinin ihbarı üzerine kaçamadan yakalandılar.
İşyeri sahibinin durumlarından şüphelenmesi üzere emniyet güçlerine haber vermesi ile kısa sürede olay yerine gelen emniyet güçleri üç kişiyi kaçmak ister isterken yakaladı.
Polisten kaçan üç zanlıdan biri olan Beyşehir doğumlu H.E. ise kaçarken ayağını kırdı. Zanlının uyuşturucu suçundan bir yıl sekiz ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu öğrenildi.
Göz altına alınan zanlıların sorguları devam ederken ayağı kırılan zanlı tedavi için 112 ekiplerince hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.