SEYİT HARUN PROJESİNİN KUYUSU DA TAMAM

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.12.2017 - 07:00, Güncelleme: 15.12.2017 - 07:00
 

SEYİT HARUN PROJESİNİN KUYUSU DA TAMAM

Seyit Harun projesinin ilk etabı olan Seyit Harun İş Merkezinin yıkımı tamamlandıktan sonra tabanında bulunan yüksek debili suya da kuyu yapıldı.

Hafriyat çalışmaları tamamlanan Seyit Harun İş Merkezi alanının bundan sonra doldurma çalışmalarına başlanacağı öğrenildi. Bu alanda bulunan taban suyunun yüksek olması burada oluşturulacak meydanın çimlerinin sulanması belediyece düşünülmüştü. Yıkımı biten ve hafriyat çalışmalarının sonuna gelindiği belediye iş merkezinin tabanına kuyu büzleri yerleştirilirken vatandaşlar merakla izledi.
Seyit Harun projesinin ilk etabı olan Seyit Harun İş Merkezinin yıkımı tamamlandıktan sonra tabanında bulunan yüksek debili suya da kuyu yapıldı.

Hafriyat çalışmaları tamamlanan Seyit Harun İş Merkezi alanının bundan sonra doldurma çalışmalarına başlanacağı öğrenildi.

Bu alanda bulunan taban suyunun yüksek olması burada oluşturulacak meydanın çimlerinin sulanması belediyece düşünülmüştü.

Yıkımı biten ve hafriyat çalışmalarının sonuna gelindiği belediye iş merkezinin tabanına kuyu büzleri yerleştirilirken vatandaşlar merakla izledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.