kampüs

Emniyet Müdürü Özdemir mahalleyi denetledi

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.05.2020 - 03:01, Güncelleme: 31.05.2020 - 03:01
 

Emniyet Müdürü Özdemir mahalleyi denetledi

İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir mahalleye bizzat giderek mahalledeki durumu yerinde inceledi.

Vakanın çıktığı ilk andan itibaren sağlık çalışanları ve emniyet güçleri Değirmenci Mahallesi’nde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir bugün mahalleye bizzat kendisi giderek hem son durum hakkında bilgi aldı hem de yerinde denetleme yaptı. Emniyet personeline bilgi veren Emniyet Müdürü Özdemir, mahallede ekip otosuyla dolaşarak mahalleliye anons geçti. Yasağa uyarak dışarıda kimsenin bulunmaması üzerine mahalleliye teşekkür eden Özdemir; “Sevgili Değirmenci Mahallesi sakinleri çocuklarımız ve kendi sağlığınız için bizlerin uyarısına kulak asarak evlerinizde kaldığınız için teşekkür ediyoruz.” dedi. Seydişehir’de son durum hala 6 vaka iken, mahallede bir yandan filyasyon çalışmalarına ara vermeden devam ediliyor bir yandan da mahalledeki polis ve bekçi sayısı da artırıldı. Covid-19 teşhisi konulan vatandaşların evlerinin önünde daimi bekleyen ekipler bulunurken, mahallenin sokaklarında da yine polisler devriye ekip bulunduruyor.  
İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir mahalleye bizzat giderek mahalledeki durumu yerinde inceledi.

Vakanın çıktığı ilk andan itibaren sağlık çalışanları ve emniyet güçleri Değirmenci Mahallesi’nde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir bugün mahalleye bizzat kendisi giderek hem son durum hakkında bilgi aldı hem de yerinde denetleme yaptı.

Emniyet personeline bilgi veren Emniyet Müdürü Özdemir, mahallede ekip otosuyla dolaşarak mahalleliye anons geçti. Yasağa uyarak dışarıda kimsenin bulunmaması üzerine mahalleliye teşekkür eden Özdemir; “Sevgili Değirmenci Mahallesi sakinleri çocuklarımız ve kendi sağlığınız için bizlerin uyarısına kulak asarak evlerinizde kaldığınız için teşekkür ediyoruz.” dedi.

Seydişehir’de son durum hala 6 vaka iken, mahallede bir yandan filyasyon çalışmalarına ara vermeden devam ediliyor bir yandan da mahalledeki polis ve bekçi sayısı da artırıldı. Covid-19 teşhisi konulan vatandaşların evlerinin önünde daimi bekleyen ekipler bulunurken, mahallenin sokaklarında da yine polisler devriye ekip bulunduruyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.