HOŞ GELDİN YA RESULULLAH

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.01.2014 - 09:13, Güncelleme: 11.01.2014 - 09:13
 

HOŞ GELDİN YA RESULULLAH

Seydişehir Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Tutal, Mevlit Kandili münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı;

Seydişehir Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Tutal, Mevlit Kandili münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı; Bir çok mucizeyle dünyamıza teşrif eden alemlere rahmet olarak gönderilen örnek insan, Hz. Muhammed (s.a.v) ‘in doğumu biz Müslümanlara huzur ve neşe kaynağıdır. “Ben Muhammed’im, ben Ahmed’im, ben rahmet peygamberiyim” hadis-i şerifi ile kendini bize tanıtan, “Sen elbette yüce bir ahlak üzeresin” ayeti kerimesi ile Cenabı-Hak tarafında övülen Allah’ın sevgilisi… “Biz seni bir müjdeci, şahit, uyarıcı, Allah’ın izniyle kendi yoluna çağıran bir davetçi ve aydınlatıcı bir kandil olarak gönderdik.” Ayeti kerimesinde buyrulduğu gibi yolumuzu aydınlatan, önderimiz, rehberimiz olan efendilerin efendisi Hz. Muhammed (s.a.v)’in doğum yıldönümünü, onu anlayarak, sevgisini gönüllerimizde hissederek, onun sünnetlerini hayatımızın her anına tatbik ederek yaşamayı Rabbimizden niyaz ederim. Bu vesile ile 12 Ocak 2014 Pazar akşamı ihya edeceğimiz Mevlit Kandili’nin tüm Müslümanların kurtuluşuna vesile olması dileğiyle, Tüm İslam Aleminin kandilini tebrik ederim. Mehmet TUTAL Seydişehir Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı
Seydişehir Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Tutal, Mevlit Kandili münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı;

Seydişehir Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Tutal, Mevlit Kandili münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı;

Bir çok mucizeyle dünyamıza teşrif eden alemlere rahmet olarak gönderilen örnek insan, Hz. Muhammed (s.a.v) ‘in doğumu biz Müslümanlara huzur ve neşe kaynağıdır.

“Ben Muhammed’im, ben Ahmed’im, ben rahmet peygamberiyim” hadis-i şerifi ile kendini bize tanıtan, “Sen elbette yüce bir ahlak üzeresin” ayeti kerimesi ile Cenabı-Hak tarafında övülen Allah’ın sevgilisi…

“Biz seni bir müjdeci, şahit, uyarıcı, Allah’ın izniyle kendi yoluna çağıran bir davetçi ve aydınlatıcı bir kandil olarak gönderdik.” Ayeti kerimesinde buyrulduğu gibi yolumuzu aydınlatan, önderimiz, rehberimiz olan efendilerin efendisi Hz. Muhammed (s.a.v)’in doğum yıldönümünü, onu anlayarak, sevgisini gönüllerimizde hissederek, onun sünnetlerini hayatımızın her anına tatbik ederek yaşamayı Rabbimizden niyaz ederim.

Bu vesile ile 12 Ocak 2014 Pazar akşamı ihya edeceğimiz Mevlit Kandili’nin tüm Müslümanların kurtuluşuna vesile olması dileğiyle, Tüm İslam Aleminin kandilini tebrik ederim.

Mehmet TUTAL

Seydişehir Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.