kampüs

KETENLİ DERNEĞİ’NDEN ÖRNEK YARDIMLAŞMA

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.05.2020 - 06:54, Güncelleme: 15.05.2020 - 06:54
 

KETENLİ DERNEĞİ’NDEN ÖRNEK YARDIMLAŞMA

Ketenli’nin 1994 yılından bu yana faaliyet gösteren Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği salgın nedeniyle mağdur olan vatandaşlara yardım eli uzattı.

Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği dayanışma örneği sergileyerek; Konya , Seydişehir ve Ketenlide bulunan  Covid-19 sebebiyle işten çıkartılan , ihtiyaç sahibi 300 aileye gıda ve bazı ailelere Kira yardımlarında bulundu. Dünyayı kırıp geçiren salgının etkilerini azaltmak için kolları sıvayan derken tam 300 haneye gıda paketi dağıttı. Dernek Başkanı Mehmet Kaçaroğlu konya’da bulunan bir hayırsever iş adamının desteği ile her aileye verilmek üzere gıda paketlerine 2 kg da kıyma eklendiğini belirtti. Tüm Dünyayı saran korona virüsün Türkiye'yi de etkilediğini ancak birlik ve beraberlik ile tüm bunların aşılacağını kaydeden Dernek Başkanı Kaçaroğlu; “Ketenli Derneği olarak bu duruma kayıtsız kalamazdık ve kalmadık. Her yıl Ramazan ayında düzenlemiş olduğumuz Gıda Yardımını bu sene biraz daha geniş kapsamlı yaptık. Ülke olarak bu virüsten kısa sürede en az can kaybı ve zararla atlatılması temennisinde bulunuyoruz. Konya, Seydişehir ve Ketenli ’de bulunan Hemşerilerimizin vermiş olduğu Zekâtlarla Gıda kolilerini hazırlayarak 300 ihtiyaç sahibi ve işinden ayrılan aileye dağıttık. Allah yapılan hayırları kabul etsin inşallah. Ülke olarak birlikteliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bir süreçten geçiyoruz.” dedi.
Ketenli’nin 1994 yılından bu yana faaliyet gösteren Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği salgın nedeniyle mağdur olan vatandaşlara yardım eli uzattı.

Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği dayanışma örneği sergileyerek; Konya , Seydişehir ve Ketenlide bulunan  Covid-19 sebebiyle işten çıkartılan , ihtiyaç sahibi 300 aileye gıda ve bazı ailelere Kira yardımlarında bulundu.

Dünyayı kırıp geçiren salgının etkilerini azaltmak için kolları sıvayan derken tam 300 haneye gıda paketi dağıttı. Dernek Başkanı Mehmet Kaçaroğlu konya’da bulunan bir hayırsever iş adamının desteği ile her aileye verilmek üzere gıda paketlerine 2 kg da kıyma eklendiğini belirtti.

Tüm Dünyayı saran korona virüsün Türkiye'yi de etkilediğini ancak birlik ve beraberlik ile tüm bunların aşılacağını kaydeden Dernek Başkanı Kaçaroğlu; “Ketenli Derneği olarak bu duruma kayıtsız kalamazdık ve kalmadık. Her yıl Ramazan ayında düzenlemiş olduğumuz Gıda Yardımını bu sene biraz daha geniş kapsamlı yaptık. Ülke olarak bu virüsten kısa sürede en az can kaybı ve zararla atlatılması temennisinde bulunuyoruz. Konya, Seydişehir ve Ketenli ’de bulunan Hemşerilerimizin vermiş olduğu Zekâtlarla Gıda kolilerini hazırlayarak 300 ihtiyaç sahibi ve işinden ayrılan aileye dağıttık. Allah yapılan hayırları kabul etsin inşallah. Ülke olarak birlikteliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bir süreçten geçiyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.