kampüs

Seydişehir Askerlik Şube Başkanı Astsubay Lale, şehit ailelerini ziyaret etti

Türkiye 27.06.2024 - 13:39, Güncelleme: 27.06.2024 - 13:39
 

Seydişehir Askerlik Şube Başkanı Astsubay Lale, şehit ailelerini ziyaret etti

Seydişehir Askerlik Şubesi Başkanı Astsubay Ümit Lale, şehit ailelerini ziyaret etti.

Lale ve beraberindeki Türkiye Harp Malülü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Başkanı Yakup Söğüt şehit ailelerini ziyaret ederek sohbet etti. Lale, gazetecilere, şehit ailelerine minnet ve şükran duygularını ileterek her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. Şehit aileleri de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Lale'ye teşekkür etti.  
Seydişehir Askerlik Şubesi Başkanı Astsubay Ümit Lale, şehit ailelerini ziyaret etti.

Lale ve beraberindeki Türkiye Harp Malülü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Başkanı Yakup Söğüt şehit ailelerini ziyaret ederek sohbet etti.

Lale, gazetecilere, şehit ailelerine minnet ve şükran duygularını ileterek her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. Şehit aileleri de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Lale'ye teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.