Şehri dumana boğan Seydişehir çöplüğü yine gündemde..

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 25.07.2024 - 09:07, Güncelleme: 25.07.2024 - 09:07
 

Şehri dumana boğan Seydişehir çöplüğü yine gündemde..

Şehri dumana boğan Seydişehir çöplüğü yine gündemde..

    Daha önce yerleşim yerinde bulunduğu için başka bir bölgeye taşınması gerektiği ile gündeme gelen Seydişehir çöplüğü bu sefer de içten içe yanma dolayısı ile çıkan dumanlar nedeniyle gündemde.    10 gündür devam eden içten içe yanma nedeniyle şehri dumana boğan Seydişehir çöplüğü Büyükşehir belediyesi yetkisinde bulunuyor. Hastane, üniversite ve yeni yapılan yerleşim yerlerine verdiği rahatsızlığın yanı sıra rüzgarın etkisi ile şehrin uzak noktalarına kadar ulaşan duman şehir halkını rahatsız ediyor. Devam eden bu yanmanın giderilmesi için yetkililerin bir an önce önlem alması bekleniyor.
Şehri dumana boğan Seydişehir çöplüğü yine gündemde..
 
 
Daha önce yerleşim yerinde bulunduğu için başka bir bölgeye taşınması gerektiği ile gündeme gelen Seydişehir çöplüğü bu sefer de içten içe yanma dolayısı ile çıkan dumanlar nedeniyle gündemde. 
 
10 gündür devam eden içten içe yanma nedeniyle şehri dumana boğan Seydişehir çöplüğü Büyükşehir belediyesi yetkisinde bulunuyor. Hastane, üniversite ve yeni yapılan yerleşim yerlerine verdiği rahatsızlığın yanı sıra rüzgarın etkisi ile şehrin uzak noktalarına kadar ulaşan duman şehir halkını rahatsız ediyor. Devam eden bu yanmanın giderilmesi için yetkililerin bir an önce önlem alması bekleniyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.