HAMİT LEYLEK?İN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.01.2014 - 06:12, Güncelleme: 11.01.2014 - 06:12
 

HAMİT LEYLEK?İN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

AK Parti Seydişehir Belediye Başkan Aday Adayı Hamit Leylek, Mübarek Mevlid Kandili münasebetiyle bir açıklama yaptı.

AK Parti Seydişehir Belediye Başkan Aday Adayı Hamit Leylek, Mübarek Mevlid Kandili münasebetiyle bir açıklama yaptı. Tevhid şuurunu özümseyerek, birlik beraberliğe en çok muhtaç olduğumuz dönemlerde, böyle nadide günlerin önemine vurgu yapan Hamit Leylek, şunları söyledi: “Yaratılmışların en şereflisi Hz. Muhammed (SAV)’ in dünyamıza teşrif etmesi ile kutladığımız Mevlit Kandili ve bunun gibi mübarek günler, Efendimizin insanlığa vermiş olduğu mesajları layıkıyla anlamak ve yaşantımızda uygulamak için önemli vesilelerdir. Hazreti Peygamberin doğumuyla tüm karanlıklar ve utanç tabloları aydınlığa kavuşmuş, alemlere rahmet ve güzellikler sunulmuştur. Bizler Efendimizin mihmandarlığına, engin sevgi ve hoşgörüsüne muhtacız. İnsani hasletleri ve güzel ahlakı ile Alemlere rahmet elçisi olarak gönderilen Peygamberimiz Hazreti Muhammed (SAV), in doğumundan itibaren; hayatımızda karşılaşma ihtimali olan her türlü gelişmelere ışık tutacak örnek davranışlarından sonuna kadar istifade etmeliyiz. Mevlid Kandili’ nin Dünyada huzura ve refaha, İslam Coğrafyasında birlik, beraberlik ve dayanışmanın artmasına vesile olmasını diliyorum. Tüm İslam aleminin özellikle de hemşehrilerimizin Mevlid Kandili’ni tebrik ediyorum.”
AK Parti Seydişehir Belediye Başkan Aday Adayı Hamit Leylek, Mübarek Mevlid Kandili münasebetiyle bir açıklama yaptı.

AK Parti Seydişehir Belediye Başkan Aday Adayı Hamit Leylek, Mübarek Mevlid Kandili münasebetiyle bir açıklama yaptı.

Tevhid şuurunu özümseyerek, birlik beraberliğe en çok muhtaç olduğumuz dönemlerde, böyle nadide günlerin önemine vurgu yapan Hamit Leylek, şunları söyledi:

“Yaratılmışların en şereflisi Hz. Muhammed (SAV)’ in dünyamıza teşrif etmesi ile kutladığımız Mevlit Kandili ve bunun gibi mübarek günler, Efendimizin insanlığa vermiş olduğu mesajları layıkıyla anlamak ve yaşantımızda uygulamak için önemli vesilelerdir.

Hazreti Peygamberin doğumuyla tüm karanlıklar ve utanç tabloları aydınlığa kavuşmuş, alemlere rahmet ve güzellikler sunulmuştur. Bizler Efendimizin mihmandarlığına, engin sevgi ve hoşgörüsüne muhtacız.

İnsani hasletleri ve güzel ahlakı ile Alemlere rahmet elçisi olarak gönderilen Peygamberimiz Hazreti Muhammed (SAV), in doğumundan itibaren; hayatımızda karşılaşma ihtimali olan her türlü gelişmelere ışık tutacak örnek davranışlarından sonuna kadar istifade etmeliyiz.

Mevlid Kandili’ nin Dünyada huzura ve refaha, İslam Coğrafyasında birlik, beraberlik ve dayanışmanın artmasına vesile olmasını diliyorum. Tüm İslam aleminin özellikle de hemşehrilerimizin Mevlid Kandili’ni tebrik ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.